Neva-Keturi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Neva-Keturi

Neva-Keturi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Neva-Keturien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Neva-Keturi on noin sijalla 22 000.

Neva-Keturi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Neva-Keturi on melko pitkä nimi.

Neva-Keturi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Neva-Keturi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Neva-Keturi

Neva-Keturi (paikannimi)

Neva-Keturi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Neva-Keturi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Neva-Keturi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нева-Кетури tarkoittaa nimeä Neva-Keturi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nefwa=Keturj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Neva-Keturi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Neve Neva-Keturi.

Samankaltaisia nimiä kuin Neva-Keturi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Neva-Keturi i Finland. Surname Neva-Keturi in Finland.

©Tuomas Salste