Nevanlinna: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nevanlinna

Nevanlinna on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nevanlinnojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 116

v. 2015 118

v. 2016 119

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nevanlinna on noin sijalla 5 800.

Nevanlinna on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nevanlinna ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nevanlinna esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Nevanlinna osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Nevanlinna esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nevanlinnanpolku. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Nevanlinnat ulkomailla

Norjassa Nevanlinna oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Неванлинна tarkoittaa nimeä Nevanlinna. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nefwanlinna on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nevanlinna olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Neve Nevanlinna.

Samankaltaisia nimiä kuin Nevanlinna

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nevanlinna.com, nevanlinna.fi, nevanlinna.net, nevanlinna.eu, nevanlinna.info, nevanlinna.name, nevanlinna.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nevanlinna i Finland. Surname Nevanlinna in Finland.

©Tuomas Salste