Niemi-Korpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemi-Korpi

Niemi-Korpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Niemi-Korpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 255

v. 2015 263

v. 2016 268

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemi-Korpi on noin sijalla 3 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Niemi-Korpi on melko pitkä nimi.

Niemi-Korpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niemi-Korpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Niemikorpi. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Niemi-Korpi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Niemi-Korpi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Niemi-Korpi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 62 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Niemi-Korpia on 268.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниеми-Корпи ("Nijemi-Korpi") tarkoittaa nimeä Niemi-Korpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Niemi=Corpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niemi-Korpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemi-Korpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemi-Korpi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: niemi-korpi.com, niemi-korpi.eu, niemi-korpi.fi, niemi-korpi.info, niemi-korpi.name, niemi-korpi.net, niemi-korpi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niemi-Korpi i Finland. Surname Niemi-Korpi in Finland.

©Tuomas Salste