Niemi-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemi-Nikkola

Niemi-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Niemi-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 62

v. 2016 64

v. 2017 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemi-Nikkola on noin sijalla 9 400.

Niemi-Nikkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Niemi-Nikkola on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниеми-Никкола ("Nijemi-Nikkola") tarkoittaa nimeä Niemi-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Niemi=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niemi-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemi-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemi-Nikkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Niemi-Nikkola, Finland.

©Tuomas Salste