Niemi-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemi-Nikkola

Niemi-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Niemi-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 62

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemi-Nikkola on noin sijalla 9 500.

Niemi-Nikkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Niemi-Nikkola on melko pitkä nimi.

Niemi-Nikkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niemi-Nikkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниеми-Никкола ("Nijemi-Nikkola") tarkoittaa nimeä Niemi-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Niemi=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niemi-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemi-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemi-Nikkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niemi-Nikkola i Finland. Surname Niemi-Nikkola in Finland.

©Tuomas Salste