Niemi-Pynttäri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemi-Pynttäri

Niemi-Pynttäri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niemi-Pynttärien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemi-Pynttäri on noin sijalla 20 000.

Niemi-Pynttäri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Niemi-Pynttäri on melko pitkä nimi.

Niemi-Pynttäri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niemi-Pynttäri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Niemi-Pynttäri

Niemi-Pynttäri (paikannimi)

Niemi-Pynttäri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niemi-Pynttäri jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Niemi-Pynttäri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниеми-Пюнттяри ("Nijemi-Pjunttjari") tarkoittaa nimeä Niemi-Pynttäri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Niemi=Pÿnterj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niemi-Pynttäri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Niemi-Pynttari tai Niemi-Pynttaeri, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemi-Pynttäri.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemi-Pynttäri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niemi-Pynttäri i Finland. Surname Niemi-Pynttäri in Finland.

©Tuomas Salste