Niemikorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemikorpi

Niemikorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Niemikorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 187

v. 2015 192

v. 2016 197

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemikorpi on noin sijalla 3 900.

Niemikorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niemikorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Niemi-Korpi. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1985–1993

Sana Niemikorpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Niemikorpi

Niemikorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Niemikorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niemikorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Niemikorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Niemikorventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Niemikorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниемикорпи ("Nijemikorpi") tarkoittaa nimeä Niemikorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Niemicorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niemikorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemikorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemikorpi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: niemikorpi.com, niemikorpi.fi, niemikorpi.eu, niemikorpi.info, niemikorpi.name, niemikorpi.net, niemikorpi.org, niemikorvet.com, niemikorvet.eu, niemikorvet.fi, niemikorvet.info, niemikorvet.name, niemikorvet.net, niemikorvet.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niemikorpi i Finland. Surname Niemikorpi in Finland.

©Tuomas Salste