Niemisalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niemisalo

Niemisalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Niemisalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 60

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niemisalo on noin sijalla 9 900.

Niemisalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niemisalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niemisalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1994

Sana Niemisalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Niemisalo

Niemisalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Niemisalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niemisalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Niemisalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Niemisalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Niemisalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Niemisalot ulkomailla

Ruotsissa Niemisalo oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниемисало ("Nijemisalo") tarkoittaa nimeä Niemisalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niels Niemisalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Niemisalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niemisalo i Finland. Surname Niemisalo in Finland.

©Tuomas Salste