Niikkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niikkonen

Niikkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niikkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niikkonen on noin sijalla 13 000.

Niikkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niikkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niikkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1968–1969

Sana Niikkonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Niikkonen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Niikkonen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Niikkosentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийкконен ("Nijkkonen") tarkoittaa nimeä Niikkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijckoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niikkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niika Niikkonen tai Niila Niikkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Niikkonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niikkonen i Finland. Surname Niikkonen in Finland.

©Tuomas Salste