Niilo-Rämä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niilo-Rämä

Niilo-Rämä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Niilo-Rämien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 86

v. 2015 84

v. 2016 85

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niilo-Rämä on noin sijalla 7 600.

Niilo-Rämä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niilo-Rämä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niilo-Rämä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Niilo-Rämiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Niilo-Rämän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийло-Рямя ("Nijlo-Rjamja") tarkoittaa nimeä Niilo-Rämä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijlo=Rämä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niilo-Rämä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Niilo-Rama tai Niilo-Raemae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niilo Niilo-Rämä tai Niia Niilo-Rämä.

Samankaltaisia nimiä kuin Niilo-Rämä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niilo-Rämä i Finland. Surname Niilo-Rämä in Finland.

©Tuomas Salste