Niiniharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niiniharju

Niiniharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niiniharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niiniharju on noin sijalla 13 000.

Niiniharju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niiniharju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niiniharju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Niiniharju esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Niiniharju

Niiniharju (paikannimi)Katuosoitteissa

Niiniharju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niiniharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Niiniharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Niiniharjuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Niiniharju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийнихарью ("Nijniharju") tarkoittaa nimeä Niiniharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijnihariu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niiniharju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niini Niiniharju tai Niila Niiniharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Niiniharju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niiniharju i Finland. Surname Niiniharju in Finland.

©Tuomas Salste