Niiniketo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niiniketo

Niiniketo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niiniketojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niiniketo on noin sijalla 16 000.

Niiniketo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Niiniketo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niiniketo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийникето ("Nijniketo") tarkoittaa nimeä Niiniketo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijniketå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niiniketo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niini Niiniketo tai Niila Niiniketo.

Samankaltaisia nimiä kuin Niiniketo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niiniketo i Finland. Surname Niiniketo in Finland.

©Tuomas Salste