Niiniskorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niiniskorpi

Niiniskorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Niiniskorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niiniskorpi on noin sijalla 17 000.

Niiniskorpi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Niiniskorpi on melko pitkä nimi.

Niiniskorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niiniskorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1998

Sana Niiniskorpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Niiniskorpi

Niiniskorpi (paikannimi)

Niiniskorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niiniskorpi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Niiniskorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийнискорпи ("Nijniskorpi") tarkoittaa nimeä Niiniskorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijniscorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niiniskorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niini Niiniskorpi tai Niila Niiniskorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Niiniskorpi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niiniskorpi i Finland. Surname Niiniskorpi in Finland.

©Tuomas Salste