Niittyvuopio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Niittyvuopio

Niittyvuopio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Niittyvuopioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 93

v. 2015 91

v. 2016 92

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Niittyvuopio on noin sijalla 7 100.

Niittyvuopio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Niittyvuopio on melko pitkä nimi.

Niittyvuopio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Niittyvuopio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Niittyvuopio on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Niittyvuopio on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Niittyvuopio ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Niittyvuopio-nimisiä on 92.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1983–1991

Sana Niittyvuopio tai Niittyvuopion esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Niittyvuopio

Niittyvuopio (paikannimi)

Niittyvuopio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Niittyvuopio jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Niittyvuopio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Niittyvuopiot ulkomailla

Norjassa Niittyvuopio oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нийттювуопио ("Nijttjuvuopio") tarkoittaa nimeä Niittyvuopio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nijttÿfwoopiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Niittyvuopio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niia Niittyvuopio tai Niila Niittyvuopio.

Samankaltaisia nimiä kuin Niittyvuopio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: niittyvuopio.com, niittyvuopio.eu, niittyvuopio.fi, niittyvuopio.info, niittyvuopio.name, niittyvuopio.net, niittyvuopio.org, niittyvuopiot.com, niittyvuopiot.eu, niittyvuopiot.fi, niittyvuopiot.info, niittyvuopiot.name, niittyvuopiot.net, niittyvuopiot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Niittyvuopio i Finland. Surname Niittyvuopio in Finland.

©Tuomas Salste