Nikolajew: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nikolajew

Nikolajew on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nikolajewien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nikolajew on noin sijalla 20 000.

Nikolajew-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nikolajew päättyy w-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista.

Nikolajew on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nikolajew ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Nikolajev. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1910–1918

Sana Nikolajew esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Nikolajewit ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 26 henkeä, joiden sukunimi oli NIKOLAJEW.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nikolaj Nikolajew tai Nikolina Nikolajew.

Samankaltaisia nimiä kuin Nikolajew

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nikolajew i Finland. Surname Nikolajew in Finland.

©Tuomas Salste