Nikupaavo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nikupaavo

Nikupaavo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nikupaavo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 63 max

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 59

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nikupaavo on noin sijalla 9 900.

Nikupaavo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nikupaavo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nikupaavo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nikupaavo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Nikupaavo

Nikupaavo (paikannimi)

Nikupaavo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nikupaavo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Nikupaavo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Никупааво tarkoittaa nimeä Nikupaavo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nicupafwå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nikupaavo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Niku Nikupaavo tai Nika Nikupaavo.

Samankaltaisia nimiä kuin Nikupaavo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nikupaavo.com, nikupaavo.eu, nikupaavo.fi, nikupaavo.info, nikupaavo.name, nikupaavo.net, nikupaavo.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nikupaavo i Finland. Surname Nikupaavo in Finland.

©Tuomas Salste