Nippala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nippala

Nippala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nippala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 109

v. 2016 109

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nippala on noin sijalla 6 200.

Nippala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nippala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1936–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1960

Sana Nippala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Nippala

Nippala (paikannimi)Katuosoitteissa

Nippala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nippala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nippala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nippalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nippala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ниппала tarkoittaa nimeä Nippala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nipa Nippala.

Samankaltaisia nimiä kuin Nippala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nippala.net, nippala.com, nippala.eu, nippala.fi, nippala.info, nippala.name, nippala.org, nippalat.com, nippalat.eu, nippalat.fi, nippalat.info, nippalat.name, nippalat.net, nippalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nippala i Finland. Surname Nippala in Finland.

©Tuomas Salste