Nisu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nisu

Nisu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nisujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 51

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nisu on noin sijalla 11 000.

Nisu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nisu on lyhyt nimi.

Nisu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nisu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1952–2001

Sana Nisu tai Nisut esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Nisu

Nisu (paikannimi)Katuosoitteissa

Nisu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nisu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nisu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nisu, Nisukatu, Nisukuja, Nisunkuja, Nisupolku. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nisu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Nisut ulkomailla

Ruotsissa Nisu oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нису tarkoittaa nimeä Nisu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nisa Nisu tai Nisse Nisu.

Samankaltaisia nimiä kuin Nisu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nisu i Finland. Surname Nisu in Finland.

©Tuomas Salste