Nokso-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nokso-Koivisto

Nokso-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nokso-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 60

v. 2015 59

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nokso-Koivisto on noin sijalla 9 900.

Nokso-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nokso-Koivisto on melko pitkä nimi.

Nokso-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nokso-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ноксо-Койвисто tarkoittaa nimeä Nokso-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Noxo=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nokso-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Nokso-Koivisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nokso-Koivisto i Finland. Surname Nokso-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste