Nordmyr: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nordmyr

Nordmyr on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nordmyr-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 82

v. 2015 80

v. 2016 82

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nordmyr on noin sijalla 7 800.

Nordmyr-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nordmyr on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nordmyr ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Nordmyr on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Nordmyr on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Nordmyr ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Nordmyr-nimisiä on 82.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1981
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nordmyr esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Nordmyr-suku ulkomailla

Ruotsissa Nordmyr oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Nordmyr oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

821311
Nordmyr Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nora Nordmyr tai Norman Nordmyr.

Samankaltaisia nimiä kuin Nordmyr

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nordmyr i Finland. Surname Nordmyr in Finland.

©Tuomas Salste