Norja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Norja

Norja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Norjien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 129

v. 2015 133

v. 2016 134

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Norja on noin sijalla 5 300.

Norja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Norja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1962–2002

Sana Norja tai Norjan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Norja

Norja (paikannimi)Katuosoitteissa

Norja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Norja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Norja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Norjan saha, Norjankatu, Norjankuja, Norjanraitti, Norjanrinne, Norjantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Norja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Норья tarkoittaa nimeä Norja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nora Norja tai Norman Norja.

Samankaltaisia nimiä kuin Norja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: norja.com, norja.fi, norja.info, norja.net, norja.eu, norja.name, norja.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Norja i Finland. Surname Norja in Finland.

©Tuomas Salste