Norra: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Norra

Norra on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Norra-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Norra on noin sijalla 18 000.

Norra-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Norra on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Norra ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1896–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1947–2007

Sana Norra esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Norra osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Norra esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Norra Björnholmsvägen, Norra Boxvägen, Norra Brännträskvägen, Norra byvägen, Norra bågen, Norra Degerövägen, Norra esplanaden, Norra Fågelbergavägen, Norra fällvägen, Norra Gamla landsvägen, Norra Heikelvägen, Norra Helenelundsvägen, Norra Hesperiagatan, Norra Hoppholmsvägen, Norra Inderfjärdsvägen, Norra Järnvägsgatan, Norra kajen, Norra kaldnäsvägen, Norra Kullvägen, Norra Kårbölevägen, Norra Larsmovägen, Norra Laversvägen, Norra Magasinsgatan, Norra Mossavägen, Norra Munsalavägen, Norra Munsövägen, Norra Omfartsvägen, Norra Pallbovägen, Norra Rastvägen, Norra Sjögårdsvägen, Norra skagvägen, Norra Skolvägen, Norra Sparbanksvägen, Norra Stadionvägen, Norra Storlötsvägen, Norra Strandgatan, Norra Strandvägen, Norra Terjärvvägen, Norra Tjuvören, Norra Tjuvörsvägen, Norra Trädgårdsvägen, Norra Tvisäcken, Norra Tået, Norra Ungsholmen, Norra Vargövägen, Norra Vattungsvägen, Norra Vinikbyvägen, Norra vägen, Norra Ådösandsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Норра tarkoittaa nimeä Norra. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nora Norra tai Norman Norra.

Samankaltaisia nimiä kuin Norra

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Norra i Finland. Surname Norra in Finland.

©Tuomas Salste