Nummenranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nummenranta

Nummenranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nummenrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 48

v. 2017 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nummenranta on noin sijalla 12 000.

Nummenranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nummenranta on melko pitkä nimi.

Paikannimi Nummenranta

Nummenranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Nummenranta on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Nummenranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nummenranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nummenrannanpolku, Nummenrannantie, Nummenranta. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нумменранта tarkoittaa nimeä Nummenranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Nummenranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Nummenranta, Finland.

©Tuomas Salste