Nummenranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nummenranta

Nummenranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nummenrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nummenranta on noin sijalla 12 000.

Nummenranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nummenranta on melko pitkä nimi.

Nummenranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nummenranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995–1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nummenranta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Nummenranta

Nummenranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Nummenranta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nummenranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nummenranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nummenrannanpolku, Nummenrannantie, Nummenranta. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nummenranta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нумменранта tarkoittaa nimeä Nummenranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Nummenranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nummenranta i Finland. Surname Nummenranta in Finland.

©Tuomas Salste