Nuorivuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nuorivuori

Nuorivuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nuorivuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nuorivuori on noin sijalla 22 000.

Nuorivuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nuorivuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nuorivuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Nuorivuori

Nuorivuori (paikannimi)

Nuorivuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nuorivuori jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Nuorivuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нуоривуори tarkoittaa nimeä Nuorivuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Noorifwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nuorivuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Nuorivuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nuorivuori i Finland. Surname Nuorivuori in Finland.

©Tuomas Salste