Nurkka-Tuorila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurkka-Tuorila

Nurkka-Tuorila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Nurkka-Tuorila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurkka-Tuorila on noin sijalla 20 000.

Nurkka-Tuorila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nurkka-Tuorila on melko pitkä nimi.

Nurkka-Tuorila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nurkka-Tuorila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нуркка-Туорила tarkoittaa nimeä Nurkka-Tuorila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nurca=Toorila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nurkka-Tuorila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurkka-Tuorila.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurkka-Tuorila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nurkka-Tuorila i Finland. Surname Nurkka-Tuorila in Finland.

©Tuomas Salste