Nurmiainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurmiainen

Nurmiainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nurmiaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 105

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurmiainen on noin sijalla 6 400.

Nurmiainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nurmiainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Nurmiainen on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Nurmiainen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Nurmiainen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 41 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Nurmiaisia on 106.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1996

Sana Nurmiainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нурмиайнен tarkoittaa nimeä Nurmiainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nurmiain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nurmiainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurmiainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurmiainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nurmiainen.com, nurmiainen.eu, nurmiainen.fi, nurmiainen.info, nurmiainen.name, nurmiainen.net, nurmiainen.org, nurmiaiset.com, nurmiaiset.eu, nurmiaiset.fi, nurmiaiset.info, nurmiaiset.name, nurmiaiset.net, nurmiaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nurmiainen i Finland. Surname Nurmiainen in Finland.

©Tuomas Salste