Nurmilaukas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurmilaukas

Nurmilaukas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nurmilaukas-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 150 max

v. 2014 143

v. 2015 145

v. 2016 144

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurmilaukas on noin sijalla 5 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Nurmilaukas on melko pitkä nimi.

Nurmilaukas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nurmilaukas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Nurmilaukas on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Nurmilaukas on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Nurmilaukas ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 41 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Nurmilaukas-nimisiä on 144.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Nurmilaukas-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Nurmilaukas-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1919
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2002

Sana Nurmilaukas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нурмилаукас tarkoittaa nimeä Nurmilaukas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurmilaukas.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurmilaukas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nurmilaukas.com, nurmilaukas.eu, nurmilaukas.fi, nurmilaukas.info, nurmilaukas.name, nurmilaukas.net, nurmilaukas.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nurmilaukas i Finland. Surname Nurmilaukas in Finland.

©Tuomas Salste