Nurmimäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurmimäki

Nurmimäki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nurmimäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 132

v. 2015 135

v. 2016 137

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurmimäki on noin sijalla 5 200.

Nurmimäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nurmimäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1942
Lakanneet yritykset
perust. 1996

Sana Nurmimäki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Nurmimäki

Nurmimäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Nurmimäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nurmimäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nurmimäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nurmimäenkatu, Nurmimäentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nurmimäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нурмимяки ("Nurmimjaki") tarkoittaa nimeä Nurmimäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Nurmimaki tai Nurmimaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurmimäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurmimäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nurmimaki.fi, nurmimaet.com, nurmimaet.eu, nurmimaet.fi, nurmimaet.info, nurmimaet.name, nurmimaet.net, nurmimaet.org, nurmimaki.com, nurmimaki.eu, nurmimaki.info, nurmimaki.name, nurmimaki.net, nurmimaki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nurmimäki i Finland. Surname Nurmimäki in Finland.

©Tuomas Salste