Nurmisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nurmisto

Nurmisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Nurmistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 186 max

v. 2014 216

v. 2015 216

v. 2016 213

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nurmisto on noin sijalla 3 600.

Nurmisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nurmisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Nurmisto-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Nurmiston asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1927
Lakanneet yritykset
perust. 1953–1997

Sana Nurmisto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Nurmisto

Nurmisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Nurmisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nurmisto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nurmisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nurmistontie, Nurmistovägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nurmisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Nurmistot ulkomailla

Tanskassa Nurmisto on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нурмисто tarkoittaa nimeä Nurmisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nur Nurmisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Nurmisto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nurmisto.com, nurmisto.eu, nurmisto.fi, nurmisto.info, nurmisto.name, nurmisto.net, nurmisto.org, nurmistot.com, nurmistot.eu, nurmistot.fi, nurmistot.info, nurmistot.name, nurmistot.net, nurmistot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nurmisto i Finland. Surname Nurmisto in Finland.

©Tuomas Salste