Nyfelt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nyfelt

Nyfelt on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nyfeltien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 129

v. 2016 129

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nyfelt on noin sijalla 5 500.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nyfelt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nyfelt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Nyfelt on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Nyfelt on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Nyfelt ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 77 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Nyfeltejä on 129.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nyfelt esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Nyfelt

Nyfelt (paikannimi)

Nyfelt on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nyfelt jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Nyfelt-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Nyfeltit ulkomailla

Ruotsissa Nyfelt oli 41 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Nyfelt oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

1294112
Nyfeltit Pohjolassa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nyfelt.com, nyfelt.eu, nyfelt.fi, nyfelt.info, nyfelt.name, nyfelt.net, nyfelt.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nyfelt i Finland. Surname Nyfelt in Finland.

©Tuomas Salste