Nygrén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nygrén

Nygrén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nygrénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 199

v. 2015 195

v. 2016 194

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nygrén on noin sijalla 3 900.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nygrén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nygrén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Nygren. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Nygrén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Nygrénit ulkomailla

Ruotsissa Nygrén oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Nygren oli 230 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

19418230
Nygrénit Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 23 henkeä, joiden sukunimi oli NYGREN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 770 henkeä, joiden sukunimi oli NYGREN.

Samankaltaisia nimiä kuin Nygrén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nygren.com, nygren.eu, nygren.fi, nygren.name, nygren.net, nygren.org, nygren.info. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nygrén i Finland. Surname Nygrén in Finland.

©Tuomas Salste