Nyrhilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nyrhilä

Nyrhilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Nyrhilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 141

v. 2015 142

v. 2016 143

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nyrhilä on noin sijalla 5 000.

Nyrhilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nyrhilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1922

Nyrhilä-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Nyrhilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Nyrhilä, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 8.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Nyrhilä

Nyrhilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Nyrhilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nyrhilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nyrhilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nyrhilänraitti, Nyrhiläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nyrhilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нюрхиля ("Njurhilja") tarkoittaa nimeä Nyrhilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Nyrhila tai Nyrhilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Nyrhilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nyrhila.com, nyrhila.eu, nyrhila.fi, nyrhila.info, nyrhila.name, nyrhila.net, nyrhila.org, nyrhilat.com, nyrhilat.eu, nyrhilat.fi, nyrhilat.info, nyrhilat.name, nyrhilat.net, nyrhilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nyrhilä i Finland. Surname Nyrhilä in Finland.

©Tuomas Salste