Ohtola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ohtola

Ohtola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ohtola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ohtola on noin sijalla 13 000.

Ohtola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ohtola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ohtola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ohtola

Ohtola (paikannimi)Katuosoitteissa

Ohtola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ohtola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ohtola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ohtolankatu, Ohtolanpolku, Ohtolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ohtola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Охтола tarkoittaa nimeä Ohtola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ohto Ohtola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ohtola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ohtola i Finland. Surname Ohtola in Finland.

©Tuomas Salste