Oilinki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Oilinki

Oilinki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Oilinkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 98

v. 2015 99

v. 2016 100

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Oilinki on noin sijalla 6 700.

Oilinki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Oilinki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Oilinki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Oilinki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Oilinki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 26 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Oilinki-nimisiä on 100.

Paikannimi Oilinki

Oilinki (paikannimi)Katuosoitteissa

Oilinki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Oilinki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Oilinki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Oilingintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Oilinki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ойлинки tarkoittaa nimeä Oilinki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Oilingj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Oilinki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Oili Oilinki.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Oilinki i Finland. Surname Oilinki in Finland.

©Tuomas Salste