Oja-Nisula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Oja-Nisula

Oja-Nisula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Oja-Nisuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 54

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Oja-Nisula on noin sijalla 11 000.

Oja-Nisula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Oja-Nisula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Oja-Nisula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Oja-Nisula

Oja-Nisula (paikannimi)

Oja-Nisula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Oja-Nisula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Oja-Nisula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оя-Нисула tarkoittaa nimeä Oja-Nisula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Oia=Nisula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Oja-Nisula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Oja-Nisula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Oja-Nisula i Finland. Surname Oja-Nisula in Finland.

©Tuomas Salste