Ojutkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ojutkangas

Ojutkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ojutkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 120

v. 2016 119

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ojutkangas on noin sijalla 5 800.

Ojutkangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ojutkangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ojutkankaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Ojutkankaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ojutkangas tai Ojutkankaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ojutkangas

Ojutkangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Ojutkangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ojutkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ojutkangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ojutkankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ojutkangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ojutkankaat ulkomailla

Ruotsissa Ojutkangas oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оюткангас tarkoittaa nimeä Ojutkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Oiutcangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ojutkangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ojutkangas.com, ojutkangas.fi, ojutkangas.net, ojutkangas.eu, ojutkangas.info, ojutkangas.name, ojutkangas.org, ojutkankaat.com, ojutkankaat.eu, ojutkankaat.fi, ojutkankaat.info, ojutkankaat.name, ojutkankaat.net, ojutkankaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ojutkangas i Finland. Surname Ojutkangas in Finland.

©Tuomas Salste