Ollinkangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ollinkangas

Ollinkangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ollinkankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

v. 2017 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ollinkangas on noin sijalla 17 000.

Ollinkangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ollinkangas on melko pitkä nimi.

Paikannimi Ollinkangas

Ollinkangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Ollinkangas on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma; kylä, kaupunginosa tai kulmakunta sekä metsäalue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ollinkangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ollinkangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ollinkankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оллинкангас tarkoittaa nimeä Ollinkangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Olli Ollinkangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Ollinkangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ollinkangas, Finland.

©Tuomas Salste