Onnelainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Onnelainen

Onnelainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Onnelaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Onnelainen on noin sijalla 14 000.

Onnelainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Onnelainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Onnelainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Onnelainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Onnelainen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Onnelainen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Onnelaisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оннелайнен tarkoittaa nimeä Onnelainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Onnelain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Onnelainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Onneli Onnelainen tai Onni Onnelainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Onnelainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Onnelainen i Finland. Surname Onnelainen in Finland.

©Tuomas Salste