Ontto-Panula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ontto-Panula

Ontto-Panula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ontto-Panula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ontto-Panula on noin sijalla 16 000.

Ontto-Panula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ontto-Panula on melko pitkä nimi.

Ontto-Panula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ontto-Panula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Онтто-Панула tarkoittaa nimeä Ontto-Panula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Onto=Panula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ontto-Panula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ontrei Ontto-Panula.

Samankaltaisia nimiä kuin Ontto-Panula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ontto-Panula i Finland. Surname Ontto-Panula in Finland.

©Tuomas Salste