Oravasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Oravasaari

Oravasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Oravasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 141

v. 2015 141

v. 2016 144

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Oravasaari on noin sijalla 5 000.

Oravasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Oravasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1927–1930
Lakanneet yritykset
perust. 1956–1996

Sana Oravasaari tai Oravasaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Oravasaari

Oravasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Oravasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 25 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Oravasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Oravasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Oravasaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Oravasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оравасаари tarkoittaa nimeä Oravasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Orafwasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Oravasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ora Oravasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Oravasaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: oravasaari.com, oravasaaret.com, oravasaaret.eu, oravasaaret.fi, oravasaaret.info, oravasaaret.name, oravasaaret.net, oravasaaret.org, oravasaari.eu, oravasaari.fi, oravasaari.info, oravasaari.name, oravasaari.net, oravasaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Oravasaari i Finland. Surname Oravasaari in Finland.

©Tuomas Salste