Ordén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ordén

Ordén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ordénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ordén on noin sijalla 12 000.

Ordén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Ordén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ordén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ordén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ordénit ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 1 523 henkeä, joiden sukunimi oli ORDEN.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 175 henkeä, joiden sukunimi oli ORDEN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli ORDEN.

Samankaltaisia nimiä kuin Ordén

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ordén i Finland. Surname Ordén in Finland.

©Tuomas Salste