Östersund: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Östersund

Östersund on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Östersundien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Östersund on noin sijalla 20 000.

Östersund-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ö-kirjaimella alkavat nimet ovat Suomessa harvinaisia.

Östersund on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Östersund ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Östersund esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Östersund

Östersund (paikannimi)

Östersund on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Östersund jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Östersund-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Ostersund tai Oestersund, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Östen Östersund.

Samankaltaisia nimiä kuin Östersund

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Östersund i Finland. Surname Östersund in Finland.

©Tuomas Salste