Outila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Outila

Outila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Outila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 150

v. 2015 147

v. 2016 147

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Outila on noin sijalla 4 900.

Outila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Outila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Outila tai Outilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Outila

Outila (paikannimi)Katuosoitteissa

Outila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Outila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Outila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Outilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Outila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Оутила tarkoittaa nimeä Outila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Outi Outila.

Samankaltaisia nimiä kuin Outila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: outila.com, outila.eu, outila.fi, outila.info, outila.name, outila.net, outila.org, outilat.com, outilat.eu, outilat.fi, outilat.info, outilat.name, outilat.net, outilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Outila i Finland. Surname Outila in Finland.

©Tuomas Salste