Övermark: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Övermark

Övermark on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Övermarkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 159

v. 2014 206

v. 2015 208

v. 2016 210

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Övermark on noin sijalla 3 700.

Ö-kirjaimella alkavat nimet ovat Suomessa harvinaisia.

Övermark on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Övermark ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Övermark on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Övermark on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Övermark ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 55 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Övermarkeja on 210.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1905–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1996

Sana Övermark tai Övermarkin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Övermark

Övermark (paikannimi)Katuosoitteissa

Övermark on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Övermark jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Övermark esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Övermarkintie, Övermarkvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Övermark-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Övermarkit ulkomailla

Ruotsissa Övermark oli 47 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Overmark tai Oevermark, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: overmark.com, overmark.fi, overmark.info, overmark.net, overmark.org, overmark.eu, overmark.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Övermark i Finland. Surname Övermark in Finland.

©Tuomas Salste