Paalavuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paalavuo

Paalavuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Paalavoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 40

v. 2017 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paalavuo on noin sijalla 13 000.

Paalavuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Paalavuo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Paalavuo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Paalavuo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 29 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Paalavoita on 40.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паалавуо tarkoittaa nimeä Paalavuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Palafwoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paalavuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paavo Paalavuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Paalavuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Paalavuo, Finland.

©Tuomas Salste