Paanala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paanala

Paanala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Paanala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 70

v. 2015 70

v. 2016 71

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paanala on noin sijalla 8 700.

Paanala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paanala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paanala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Paanala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Paanala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Paanala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 20 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Paanala-nimisiä on 71.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–2002

Sana Paanala tai Paanalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Paanala

Paanala (paikannimi)Katuosoitteissa

Paanala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 25 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paanala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paanala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paanala, Paanalankuja, Paanalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paanala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паанала tarkoittaa nimeä Paanala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paavo Paanala.

Samankaltaisia nimiä kuin Paanala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paanala i Finland. Surname Paanala in Finland.

©Tuomas Salste