Paasila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paasila

Paasila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Paasila-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 131 max

v. 2014 204

v. 2015 204

v. 2016 204

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paasila on noin sijalla 3 800.

Paasila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paasila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1907
Lakanneet yritykset
perust. 1968–1984

Sana Paasila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Paasila

Paasila (paikannimi)Katuosoitteissa

Paasila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paasila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paasila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paasilanpolku, Paasilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paasila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Paasilat ulkomailla

Ruotsissa Paasila oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli PAASILA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паасила tarkoittaa nimeä Paasila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paavo Paasila.

Samankaltaisia nimiä kuin Paasila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paasila.com, paasila.net, paasila.eu, paasila.fi, paasila.info, paasila.name, paasila.org, paasilat.com, paasilat.eu, paasilat.fi, paasilat.info, paasilat.name, paasilat.net, paasilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paasila i Finland. Surname Paasila in Finland.

©Tuomas Salste