Paaso-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paaso-Rantala

Paaso-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Paaso-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 173

v. 2015 179

v. 2016 180

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paaso-Rantala on noin sijalla 4 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Paaso-Rantala on melko pitkä nimi.

Paaso-Rantala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paaso-Rantala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паасо-Рантала tarkoittaa nimeä Paaso-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Paso=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paaso-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paavo Paaso-Rantala.

Samankaltaisia nimiä kuin Paaso-Rantala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paaso-rantala.com, paaso-rantala.eu, paaso-rantala.fi, paaso-rantala.info, paaso-rantala.name, paaso-rantala.net, paaso-rantala.org, paaso-rantalat.com, paaso-rantalat.eu, paaso-rantalat.fi, paaso-rantalat.info, paaso-rantalat.name, paaso-rantalat.net, paaso-rantalat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paaso-Rantala i Finland. Surname Paaso-Rantala in Finland.

©Tuomas Salste