Paasovaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paasovaara

Paasovaara on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Paasovaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 169 max

v. 2014 233

v. 2015 229

v. 2016 228

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paasovaara on noin sijalla 3 400.

Paasovaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paasovaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1972–1998

Sana Paasovaara esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Paasovaara

Paasovaara (paikannimi)Katuosoitteissa

Paasovaara on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paasovaara jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paasovaara esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paasovaarantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paasovaara-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Paasovaarat ulkomailla

Ruotsissa Paasovaara oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Паасоваара tarkoittaa nimeä Paasovaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Pasofwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Paasovaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paavo Paasovaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Paasovaara

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: paasovaara.com, paasovaara.eu, paasovaara.fi, paasovaara.net, paasovaara.org, paasovaara.info, paasovaara.name, paasovaarat.com, paasovaarat.eu, paasovaarat.fi, paasovaarat.info, paasovaarat.name, paasovaarat.net, paasovaarat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paasovaara i Finland. Surname Paasovaara in Finland.

©Tuomas Salste