Packalén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Packalén

Packalén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Packalénien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 313

v. 2014 381

v. 2015 380

v. 2016 387

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Packalén on noin sijalla 2 100.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Packalén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Packalén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Packalen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Packalén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Packalénit ulkomailla

Ruotsissa Packalén oli 84 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Packalén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: packalen.com, packalen.fi, packalen.eu, packalen.info, packalen.name, packalen.net, packalen.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Packalén i Finland. Surname Packalén in Finland.

©Tuomas Salste