Paino: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Paino

Paino on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Painojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Paino on noin sijalla 22 000.

Paino-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paino on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Paino ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1920–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2006

Sana Paino tai Painot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Paino

Paino (paikannimi)Katuosoitteissa

Paino on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Paino jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Paino esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Paino, Painonkuja, Painontie, Painotie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Paino-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Painot ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 1 449 henkeä, joiden sukunimi oli PAINO.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 513 henkeä, joiden sukunimi oli PAINO.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 261 henkeä, joiden sukunimi oli PAINO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Пайно tarkoittaa nimeä Paino. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Paige Paino.

Samankaltaisia nimiä kuin Paino

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Paino i Finland. Surname Paino in Finland.

©Tuomas Salste